Top

Bestelling en verzenden

Prijzen:

 

Prijzen zijn in euro's incl BTW. Prijzen zijn onder voorbehoud van zet-, druk- of programmeerfouten.

 

Betalen:

 

Betalingen gaan via Ideal of vooraf overmaken.

 

 

Bezorgkosten:

 

De brievenbus bezorging gaat via PostNL. We hanteren de tarieven voor PostNL met een korting. Pakketpost gaat via DHL.

 

Toeties is niet aansprakelijk voor verlies of schade tijdens de verzending per post. Je kan je pakketje eventueel verzekerd laten verzenden. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

 

Levering:

 

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, nemen we binnen 24 uur contact met je op via de mail. We laten weten of je bestelling op voorraad is of dat we deze moet maken. Moeten we je bestelling maken dan zit daar een levertijd van maximaal een week aan. Je ontvangt een mailtje wanneer je bestelling wordt verzonden.

 

Retour of Ruilen:

 

In de meeste gevallen zullen de producten die je besteld speciaal voor jou gemaakt worden. Dus mocht je vragen hebben over de producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wil je je bestelling toch ruilen, neem dan per mail contact met ons op binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling via mail@toeties.nl of via het herroepingsformulier. De artikelen die je retour stuurt mogen niet beschadigd zijn of gebruikssporen hebben. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Je betaling (excl. verzendkosten) wordt naar je teruggestort na retourneren.

 

Gegevensbeheer:

 

Indien je een bestelling plaatst bij Toeties, dan worden je gegevens opgenomen in het klantenbestand van Toeties. Toeties houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal je gegevens niet verstrekken aan derden. Zie onze Privacy Policy.

Toeties respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.

Toeties maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om jezelf van deze lijst te verwijderen.

 

Afbeeldingen en specificaties:

 

Alle afbeeldingen; fotos, tekeningen etc.; o.a. gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, etc. op de internetsite van Toeties gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

 

Vragen?

 

Mail ons gerust: Mail@toeties.nl

 


Hartelijke groet

Juanita I Toeties